Салат "Іспанський" - Image

Салат "Іспанський"

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Серед величезного розмаїття іспанських страв особливе місце займають салати. Обід в Іспанії починається саме з салату. Як правило, всі салати іспанської кухні яскраві, соковиті і насичені. «Іспанський» салат або як його називають, салат з печерицями та фетою, можна з повною впевненістю віднести до дієтичної страви. Цей салат не жирний, дуже легкий і оригінальний за своїм складом. Готується салат «Іспанський» швидко і просто. Незвичне в цьому салаті те, що печериці маринуються в розсолі з-під оливок, і завдяки цьому гриби набувають дуже незвичайний смак. Рецепт цього салату відмінно підійде для тих, хто піклується про свою фігуру.

Продукти для рецепту

Оливки зелені Agrolive без кісточки 292мл
39.99 - 49.99

Оливки зелені Agrolive без кісточки 292мл

280 г

Інгредієнти

Оливки зелені Agrolive без кісточки 292мл

1 банка

Печериці Перша Хвиля нарізані 250г

8 шт.

Салат листовий

1 пучок

Сир Фета Світ Сир 45%

100 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Гриби промити, обсушити, нарізати тонкими часточками, залити маринадом, злитим з банки з оливками, залишити на 15 хвилин.

02

Оливки нарізати кружечками.

03

Сир розім'яти виделкою.

04

Листя салату порвати руками.

05

Злити маринад з посуду з грибами, змішати всі інгредієнти і заправити готовий салат оливковою олією. Не солити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Сібас, запечений у фользі

Сібас, запечений у фользі

2

30 хв