
Солянка на сковороді
Така солянка більше нагадує звичайне овочеве рагу, але головними інгредієнтами даного блюда є квашена капуста і солоні огірки, ну і, звичайно, різні види м'яса: яловичина, сосиски, окіст ін. У результаті додавання всіх складових страви, солянка виходить дуже смачною і насиченою. Солянка на сковороді - це не тільки смачне друге блюдо, але і досить корисне. Важливо при приготуванні цієї солянки позбутися насиченого смаку кислоти і розсолу квашеної капусти. З цією метою капусту на кілька хвилин кладуть в окріп, потім відкидають на друшляк, а остигнуту віджимають. Ароматна солянка на сковороді обов'язково сподобається вашим близьким і гостям.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
250 г.
Риб'ячий жир Source Naturals OmegaEPA 100 гелевих капсул
2,5 ст. л.
Капуста квашена
500 г.
Лимон
1/2 шт.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
за смаком
Цибуля
2 шт.
Морква
1 шт.
Баранина окіст
100 г.
Огірок солоний Діана-М 650г
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Сосиски Самобранка Філейкі
100 г.
Сухарі панірувальні
2 ст. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Квашену капусту віджати від розсолу, додати жир, злегка обсмажену цибулю, моркву, томатну пасту. Тушкувати 2 години.
02
Варені сосиски, окіст, яловичину нарізати тонкими скибочками, злегка обсмажити. Додати очищені від шкірки і насіння солоні огірки, нарізані скибочками, тушкувати 30 хвилин.
03
Сковороду змастити жиром, додати шар тушкованої капусти, шар тушкованих м'ясних продуктів, знову шар капусти, посипати сухарями, полити олією і смажити 10 хвилин.
04
Солянку прикрасити лимоном, солоними огірками, маслинами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів