
Сочники
До вас скоро прийдуть гості? Або ви хочете порадувати діток чимось смачним і солодким? Ми знаємо, як вам допомогти. Радимо спробувати зробити смачні сочники з солодким сиром. Зауважте, сир - це і смачно, і корисно. Бо нічого немає краще для росту кісток і зубів, ніж сир. А якщо подати його в такому смачному і приємному вигляді, то буде ще краще. Це смачний десертик до чаю, який сподобається вам і всім вашим рідним, як тільки вони спробують таку випічку. До того ж такі сочники можна робити навіть до приходу близьких друзів або гостей, тому що їх ніжний смак не може не порадувати кожного вашого гостя. Ну а ви теж залишитеся задоволені від того, що раді ваші близькі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сметана ХМЗ 20%
20 г.
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Борошно 7 1кг
210 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
50 г.
Сіль Єгипет
5 г.
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
40 г.
Етапи приготування
01
Приготувати начинку: змішати сир, цукор, 30 г. борошна, сметану і половину жовтка (другу половину залишити для змащення, відразу змішавши з водою, щоб жовток не засох). Залишити начинку на півгодини.
02
Тим часом зробити тісто. Покласти в миску розм'якшене масло, цукрову пудру, яйце, сіль і розпушувач, збити міксером на високій швидкості до отримання гладкої пишної маси.
03
Всипати борошно і швидко замісити м'яке тісто. Розділити тісто на 6 частин. Кожну частину скачати в недовгу ковбаску і розкачати на присипаному борошном столі в овал. Ставити начинку на одну половину овалу і накривати іншою половиною так, щоб начинку було видно. Перекласти сочники на деко, застелене папером для випічки.
04
Змішати другу половину жовтка зі столовою ложкою теплої води і пензликом змастити сочники, тісто і начинку.
05
Випікати 25 хвилин в духовці при температурі 200°C градусів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів