Вершковий напій з білим шоколадом і горіхами
- 1. Молоко — 180 г.
- 2. Вершки — 50 г.
- 3. Фундук — 30 г.
- 4. Ванільний цукор — за смаком
- 5. Шоколад білий — 40 г.
- 6. Сіль — щіпка
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку нагріти до 190°C.Фундук викласти на деко і засмажити в духовці до темно-золотистого кольору - десь 10-15 хвилин, зрідка помішуючи горіхи, щоб не пригоріли. Зняти лушпиння. Охолодити.
Горіхи подрібнити у блендері на маленькі шматочки, або ж можна зробити це за допомогою качалки.У каструлю налити молоко, всипати горіхи. В молоко можна додати ванільний цукор для запаху.
Довести це молоко до кипіння, прибрати з вогню, накрити кришкою і залишити настоюватися мінімум на 1 год. Це буде горіхове молоко.
Через цей час молоко процідити від горіхів і ванілі через сито, а ще краще - через марлю. Молоко перелити назад в каструлю, влити вершки, додати дрібку солі і додати шоколад.
Довести до кипіння. Відразу ж розлити по чашкам. Можна прикрасити збитими вершками і горіхами. Якщо напій охолоне, то шоколад може відшаруватися. Просто необхідно прогріти його, і він знову стане однорідним.