
Солоні сирники з бринзою та зеленню
Ми звикли, що сирники - це хороша закуска до чаю. Вони завжди солоденькі і легенькі. Іноді з додаванням сухофруктів. Але існує чимало рецептів солоних сирників, які можна подавати і до основного столу. У рецепті цих сирників є бринза і зелень, що надає їм особливий смак (який має бринза), ну а зелень - прекрасний аромат. Не забуваємо і про користь всіх інгредієнтів, що тут присутні. Кисломолочні продукти потрібні нам практично щодня, ну а зелень також дуже важлива для підтримки здоров'я. Разом - це чудова страва, яку можна їсти навіть просто так, а можна подавати з будь-яким салатом чи соусом або ж просто овочами.
Інгредієнти
Кисломолочний сир
300 г.
Сир (бринза)
50 г.
Борошно
60 г.
Яйце
1 шт.
Кріп
15 г.
Олія
40 г.
Сметана
100 г.
Зелена цибуля
8 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно змішати сир, яйце та просіяне борошно. Сир та кріп подрібнити в блендері (або руками), додати до тіста. Добре перемішати.
02
Сформувати сирники, час від часу змочуючи руки водою. Потім обсмажити сирники на розігрітій олії з двох сторін.
03
До цих сирників можна приготувати соус, змішавши в блендері сметану та зелену цибулю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів