Сальса - Image

Сальса

Кількість порцій: 4Час приготування: 7 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вашій увазі найпростіший, легкий і швидкий рецепт традиційної мексиканської страви – сальси. Легенда свідчить, що цей остренький соус був названий на честь відомого на весь світ латиноамериканського запального танцю, який також яркий, пекучий і пристрасний як ця страва. Існують різні варіанти приготування сальси, для яких інгредієнти попередньо обсмажуються або відварюються, а вже потім збиваються за допомогою блендера. У нашому ж випадку, Ви зможете вже через п'ять хвилин насолоджуватися смаком цього пікантного соусу, зануривши в нього скибочку свіжого хліба, овочі або шматочок м'яса. Подають сальсу не тільки в якості діпа, але і як прекрасне доповнення до м'ясних, рибних страв і овочевих закусок.

Інгредієнти

Томат

100 г

Перець чилі

90 г

Часник (зубчики)

2 шт

Лайм (30 мл соку)

80 г

Болгарський перець (червоний)

50 г

Кмин

5 г

Кінза свіжа

5 г

Сіль

10 г

Етапи приготування

01

Додайте всі інгредієнти до чаші блендера. Змішуйте до отримання однорідної маси. Подавайте прикрасивши петрушкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв