Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Салат «Ніцца»

Салат «Ніцца»

Рецепт надзвичайно смачного салату «Ніцца» прийшов до нас від кухарів однойменного міста на лазурному узбережжі Франції. Ця страва є не тільки доповненням до основного блюда, але і виступає як самостійна страва. Цей салат не схожий на знайомі нам страви, але готується просто і швидко. Для додання страві пікантної нотки в салат додають невелику кількість діжонської гірчиці. А прованські трави зроблять цей кулінарний шедевр більш ароматним. Салат заправляється оливковою олією з різними добавками, тому виходить не дуже калорійним. Цей салат сподобається всім, хто любить смачно і ситно поїсти.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Тунець консервований в олії — 200 г.
  2. 2. Анчоуси — 250 г.
  3. 3. Помідори — 3 шт.
  4. 4. Яйце куряче — 2 шт.
  5. 5. Картопля — 2 шт.
  6. 6. Квасоля зелена стручкова — 100 г.
  7. 7. Перець солодкий — 1 шт.
  8. 8. Селера — 100 г.
  9. 9. Маслини — 100 г.
  10. 10. Олія оливкова — 4 ст. л.
  11. 11. Оцет винний білий — 1 ст. л.
  12. 12. Сіль — за смаком
  13. 13. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Тунець перекласти в сито, дати стекти зайвій рідині.

  2. Картоплю відварити, після остудити і нарізати кубиками.

  3. Квасолю відварити в підсоленій воді.

  4. Перець і селеру нарізати соломкою, помідори нарізати скибочками.

  5. Яйця відварити, після остудити і нарізати.

  6. Змішати в салатниці овочі, рибу і яйця. Окремо збити оцет з оливковою олією. Заправити приготованою сумішшю салат, додати маслини, посолити і поперчити.