Салат з грибами та квасолею - Image

Салат з грибами та квасолею

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Основою цього салату є квасоля, яка була одним із найулюбленіших страв Наполеона, відомого поціновувача здорової і корисної їжі. Проте користь квасолі оцінили ще у глибокій давнині, а найвідоміший лікар часів античності Авіценна дуже широко застосовував її. Квасолю вважають дієтичним продуктом, що є безцінною криницею не лише вітамінів, вуглеводів і мінеральних речовин, але і додатковим джерелом білку, що робить її незамінною для шанувальників вегетаріанства. Часник, зелень і мариновані гриби нададуть страві приємного аромату і тонких смакових відтінків, які не залишать вас байдужими до цього салату.

Продукти для рецепту

Гриби Шарм мариновані білі 200г
151.50

Гриби Шарм мариновані білі 200г

200 г

Інгредієнти

Гриби Шарм мариновані білі 200г

300г

Часник молодий

2 шт

Оливки зелені Metro Chef великі з кісточкою з лимоном та коріандром 500мл

1 пуч.

Сік лимона John Top 230мл

4 ч.л.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Відварити квасолю звичним способом до готовності, можна брати консервовану.

02

Нарізати дуже тонкими кружечками молодий часник.

03

Дрібно порубати зелень.

04

З'єднати овочі з маринованими грибами, додати сік лимона, олію, посолити, поперчити, перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв