Салат-коктейль "Мозаїка" - Image

Салат-коктейль "Мозаїка"

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ви хочете приготувати простий у приготуванні, але водночас вишуканий, літній салат? Тоді Вашій увазі пропонується рецепт салату-коктейлю «Мозаїка». Всі використовувані інгредієнти відмінно поєднуються між собою. Яблуко і апельсин додадуть йому особливу кислинку, а в поєднанні з креветкою, кукурудзою і перцем утворюють неповторний смак і відчуття легкості. Салат заправляється майонезом, але при бажанні його також можна заправити оливковою або рослинною олією. Побалуйте своїх рідних чимось незвичайним. До того ж це займе не так багато часу.

Продукти для рецепту

Апельсин
79.90 - 114.90

Апельсин

за 1 кг

Інгредієнти

Апельсин

1 шт.

Яблуко Джонапринц 70+

1 шт.

Креветки варені

100 г.

Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл

100 г.

Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл

1 шт.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

100 г.

Петрушка 70г

4 гілочки

Етапи приготування

01

Яблуко помити й очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками.

02

Перець очистити від насіння і плодоніжки, промити й нарізати тонкими кільцями.

03

З апельсина видалити шкірку, розділити на часточки і очистити від плівок.

04

Всі нарізані інгредієнти і кукурудзу укласти в келих або креманку, зверху покласти креветки. Полити майонезом і прикрасити петрушкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв