
Салат "Каприз"
Салат «Каприз» порадує справжніх любителів м'яса. При бажанні можна додати овочів, наприклад, чудово підійдуть огірки. Салат не повинен бути сухим, але і не «мокрим» від майонезу. Ті, хто не любить майонез, можуть замінити його сметаною або домашнім майонезом. Якщо взяти копчене м'ясо, салат буде мати більш пікантний і яскравий смак, якщо відварне м'ясо, то смак буде м'якше і ніжніше. Салат «Каприз» - це ідеальний і незамінний варіант чоловічої закуски під міцні алкогольні напої. Покуштувавши салат «Каприз» на сніданок, можна зарядити свій організм енергією і силою на весь день.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
60 г.
Язик яловичий
40 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
25 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
60 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
20 г.
Каррі Еко гострий 20г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Соус соєвий Chong 1л
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
за смаком
Етапи приготування
01
Печериці нарізати скибочками, обсмажити 10 хвилин. Шинку та відварений язик нарізати ромбиками.
02
Куряче філе посолити, поперчити, змастити соєвим соусом, обсмажити маслі. Нарізати готове філе ромбиками.
03
Перець розрізати на дві частини уздовж так, щоб одна була дещо більше іншої. Видалити перегородки та насіння, залишивши хвостик.
04
Змішати гриби, язик, шинку і куряче філе. Заправити гірчицею, майонезом, каррі, посолити і поперчити.
05
Сервірувати салат в солодкому перці з листям салату, петрушкою, кропом, маслинами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів