Ростбіф із лимонним соусом - Image

Ростбіф із лимонним соусом

Кількість порцій: 2Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хочете поринути в атмосферу англійської кухні? Відчути притаманну їй стриманість та особливий смак? Тоді вам до нас! Приготуйте ростбіф - стара страва англійської кухні, щоб відчути себе справжнім англійцем. В ідеалі, ростбіф готують на грилі або тушкують. Але можна також зробити і як у нашому рецепті - запікати в духовці. Головне, точно дотримуватися рецепту. Тоді м'ясо буде м'яким і соковитим на смак. А щоб доповнити всю страву, приготуйте до неї лимонний соус (як відомо, лимон з м'ясом - це хороше поєднання). Як результат, ви маєте смачне повноцінне блюдо з м'яса (до речі, можна брати будь-яке, яке вам більше подобається).

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

1 кг.

Часник

3 зуб.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

3 шт.

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

1 ст. л.

Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л

100 мл.

Морква

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Перець зелений фасований

20 г.

Цедра лимона Auchan в баночці 45г

20 г.

Масло вершкове домашнє

150 г.

Зелень мікс 100г

за смаком

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно підготувути моркву. Очистити та натерти її на тертці. Цибулю нарізати невеликами кільцями. А жовтки відокремити від білків.

02

Часник очистити та пропустити через прес. Змішати з сіллю та перцем та натерти цією сумішшю м'ясо.

03

Смажити м'ясо на рослинній олії з усіх боків. Потім поставити його  у розігріту до 220°С духовку та готувати протягом тридцяти хвилин.

04

Збити білки. Змішати їх з гірчицею, лимонною цедрою та паприкою. Додати цибулю та моркву.

05

Покрити м'ясо цією сумішшю та випікати ще 30-40 хвилин. Потім залишити ростбіф у духовці на пятнадцять хвилин.

06

Приготувати соус. Для цього розтопити вершкове масло, жовтки змішати з вином та збити на водяній бані, повільно додавати лимонний сік. В кінці прикрасити зеленню. Соус подавати окремо.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Зелена шакшука

Зелена шакшука

1

15 хв