Малина з білим ганашем - Image

Малина з білим ганашем

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Поспішаємо поділитися з Вами простим у приготуванні, але від цього не менш незвичайним рецептом малини з білим ганашем. Відчуйте себе в мініатюрній казковій майстерні по виробництву кондитерських шедеврів. Стиглі лісові ягідки дбайливо наповнюють за допомогою кулінарного мішка ніжним шоколадно-вершковим кремом. Дайте волю Вашій фантазії: замініть половину ягід малини ожиною. Малину «начиніть» ганашем з чорного шоколаду (замість 40 грам білого шоколаду використовуйте чорний), а ожину – білим. Буйство яскравих фарб і соковитих смаків. Чудова прикраса для будь-яких десертів, починаючи з морозива і мусів і закінчуючи тортиками і кексами. Можна вживати і як окремі ласощі.

Інгредієнти

Вершки 33-35 %

80 мл

Малина

250 г

Шоколад білий

80 г

Етапи приготування

01

Довести до кипіння вершки в мікрохвильовці або на повільному вогні (не кип'ятити!).

02

Покласти в гарячі вершки білий шоколад, дати постояти пару хвилин, потім перемішати до однорідної маси.

03

Охолодити ганаш до кімнатної температури, накрити й прибрати в холодильник мінімум на 2 години (можна на ніч).

04

Дістати охолоджений ганаш з холодильника і збити міксером до м'якого стану. Покласти ганаш в кондитерський мішок з вузьким наконечником.

05

Помити ягоди малини і висушити (можна обсушити паперовими рушниками).

06

Заповнити ягоди ганашем і прибрати в холодильник.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Малина з білим ганашем – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua