Гарбузово-картопляний суп з вершками - Image

Гарбузово-картопляний суп з вершками

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Продукти для рецепту

Гарбуз Хоккайдо
52.70 - 79.90

Гарбуз Хоккайдо

за 1 кг

Інгредієнти

Гарбуз Хоккайдо

500 г

Картопля фасована

250 г

Масло вершкове домашнє

50 г

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

500 мл

Цибуля

100 г

Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г

400 мл

Петрушка 70г

40 г

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

100 мл

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Гарбуз і картоплю добре помити і очистити. Овочі нарізати кубиками і пасерувати в каструлі з додаванням вершкового масла до золотистого кольору. Додати в каструлю молоко, довести до кипіння на маленькому вогні і варити 40 хвилин.

02

Подрібнити овочі з молоком блендером до стану пюре. Додати до суміші сіль і перець. Добре все перемішати і довести до однорідної консистенції.

03

Цибулю очистити, дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на вершковому маслі до золотистого кольору. Петрушку помити, просушити і дрібно нарізати.

04

Пасеровану цибулю і овочевий бульйон додати в каструлю з пюре. Довести суп до кипіння і варити близько 5 хвилин. Подавати суп гарячим. Перед подачею додати в суп вершки і петрушку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв