
Картопляна "гармошка"
Картопляна «гармошка» - дуже незвичайний і одночасно простий спосіб приготувати картоплю. Печена картопля дуже корисна для нашого організму, зокрема для серця і циркуляції крові. Якщо ж ваші дітки вередують і не хочуть їсти звичайну печену картоплю, ви можете заманити їх ось такою веселою стравою. Все, що вам потрібно, це приправа і трохи рослинного масла, і, звичайно ж, картопля. Краще вибирати довгі бульби, аби вийшла довшою гармошка. Також ви можете додати шинки або сиру в страву, помістивши їх між розрізами. Погодьтеся, їжа повинна бути не тільки корисною, але і красивою. Насолоджуйтесь!
Інгредієнти
Картопля
8 шт.
Приправа для картоплі
1 ст. л.
Олія
4 ст. л.
Приправа Суміш перців
1 ч. л.
Етапи приготування
01
У мисці змішати олію з приправою для картоплі.
02
Картоплю очистити. Зробити на кожній картоплині глибокі поперечні надрізи 2 мм. завтовшки.
03
Покласти картоплю в миску з маслом, ретельно перемішати.
04
Розігріти духовку до 180°С. Деко накрити листком пергаменту.
05
Викласти на деко картоплю, розрізаною стороною догори, присипати сумішшю перців. Запікати 30 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів