Пиріг з кабачків, томатів і паприки - Image

Пиріг з кабачків, томатів і паприки

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ми звикли думати, що пироги бувають важкими для шлунку, багаті на калорії і бідні на вітаміни. Однак пиріг з кабачків, томатів і паприки дуже відрізняється від своїх колег по кухні, адже складається він в основному з овочів. Кабачок - овоч дуже вигідний: при всій великій кількості корисних вітамінів він славиться низькою ціною і рекордно низькою калорійністю. А от у помідорі ви знайдете скарб із мінеральних солей - калій, фосфор, магній, залізо, натрій і провітамін А. З появою цього пирога в будинку запахне літом, затишком і особливою смакотою. Легко готується, легко шлунку! Що ще потрібно хорошій хазяйці?

Інгредієнти

Кабачки

500 г

Цибуля ріпчаста

80 г

Часник

10 г

Паприка

5 г

Яйце

2 шт.

Олія оливкова

50 мл

Борошно

75 г

Розпушувач

3 г

Помідори

200 г

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 180°C градусів. Кабачки помити, очистити, натерти на крупній тертці. У мисці змішати натерті кабачки, дрібно нарізану цибулю і часник.

02

У невеликій мисці трохи збити яйця, паприку і 2 столові ложки оливкової олії, додати сіль і перець за смаком. Додати борошно і розпушувач, добре перемішати, щоб вийшло м'яке тісто. Змішати тісто з кабачковою масою.

03

Помідори помити і нарізати скибочками. Розігріти сковорідку діаметром близько 20 см. на середньому вогні і додати решту олії. Викласти в неї тісто і зверху розкласти помідори. Готувати 5-6 хвилин, потім переставити в духовку і готувати ще 60 хвилин до золотистої скоринки. Обережно вийняти з форми і перекласти на тарілку. Подавати гарячим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв