Салат грибний з оселедцем - Image

Салат грибний з оселедцем

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Всім відомий прекрасний салатик «Оселедець під шубою», який став обов'язковим атрибутом новорічного застілля. Але, на щастя, це далеко не єдиний варіант використання цієї рибки у святковому салаті. І ось як доказ рецепт, що заслуговує Вашої уваги – грибний салат з оселедцем. Якщо Ви вирішили відійти від традиційної класики, пропонована страва – те, що Вам потрібно. Оселедець – риба недорога і дуже смачна, а салати виходять з нею чудові: ароматні, ситні, поживні. Вона прекрасно поєднується не тільки з відвареною картоплею, буряком і морквою, але і з маринованими грибочками і солоними огірочками. Завдяки оригінальному оформленню такий салат не залишиться без уваги гостей.

Продукти для рецепту

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
26.10 - 49.80

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

за 1 кг

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

100 г.

Оселедець Banga копчене філе в олії 170г

160 г.

Гриби Шарм мариновані білі 200г

200 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30 мл.

Огірки солоні

120 г.

Етапи приготування

01

Рибу нарізати невеликими шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями, півкільцями або подрібнити.

02

Огірки нарізати скибочками або кубиками. З грибів злити рідину.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв