Грибний "капучіно" - Image

Грибний "капучіно"

Кількість порцій: 6Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Гриби, часник, масло вершкове та вершки - наскільки класичним є поєднання цих продуктів. Сьогодні пропонуємо вам приготувати на основі цих продуктів і ще деяких продуктів грибний капучіно. Якомога доречі така страва буде в сиру і холодну погоду. Вона відмінно зігріє ваш організм, наситить його і додасть сил і енергії. А ще ця страва дуже корисна, тому що в ній містяться дуже корисні продукти. Тому якомога доречі вона стане в сезон, коли наш організм ослаблений і потребує додаткових вітамінів і мікроелементів. Приготуйте сьогодні на обід або вечерю грибний капучіно і ви не пошкодуєте. Бажаємо вам приємного апетиту!

Інгредієнти

Гриби

400 г

Перець чорний мелений

за смаком

Горіх мускатний

за смаком

Масло вершкове

50 г

Часник

4 зуб.

Вершки

100 мл

Бульйон курячий

500 мл

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Гриби помити і нарізати кубиками. Один гриб залишити цілим Петрушку помити і дрібно нарізати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Обсмажити гриби на вершковому маслі разом з часником і петрушкою.

02

Коли гриби стануть золотистого кольору додати бульйон, сіль, перець. Варити суміш близько 15 хвилин. По закінченню часу подрібнити суп блендером.

03

Підігріти вершки, не доводячи до кипіння, і збити їх вінчиком або міксером разом з мускатним горіхом. Гриб який залишився нарізати тонкими скибочками і обсмажити на сковороді на вершковому маслі до золотистої скоринки. У супову чашку або миску налити спочатку суп, потім збиті вершки. На вершки викласти обсмажену грибну скибочку і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Грибний "капучіно" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua