Курка з моцарелою - Image

Курка з моцарелою

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Курка з моцарелою - це страва, яка відмінно підійде на будь-який святковий стіл і стане його гідною прикрасою. Блюдо зовсім не складне, але дуже красиве і ефектне. Варіант запікання курочки під сиром з помідорами і грибами - це дуже смачно і ситно. Моцарела додає м'ясу курки приємні вершкові відтінки, а гриби роблять м'ясо більш ароматним. М'ясо курки виходить соковите і ніжне, а запечений сир - просто краса. Подавати страву до столу можна з будь-яким гарніром на ваш вибір.

Інгредієнти

Грудинка куряча

6 шт.

Гриби свіжі

250 г.

Спеції

за смаком

Сир пармезан

90 г.

Сир моцарела

150 г.

Помідори

2 шт.

Етапи приготування

01

Грудки обсмажити на сковороді по 2-3 хвилини з обох сторін, перекласти в вогнетривку ємність.

02

Обсмажити попередньо нарізані гриби в олії протягом 5 хвилин, додати до грибів помідори, смажити 5-7 хвилин.

03

Викласти суміш з помідорів і грибів на курку, зверху присипати спеціями і тертим пармезаном, потім викласти моцарелу.

04

Поставити в розігріту духовку, випікати поки сир не почне плавитися.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв