
Крем-суп із фенхеля, порею і шпинату
Цей рецепт зацікавить в першу чергу прихильників здорового харчування. Приготування крем-супу передбачає, що інгредієнти для нього блендірують або протирають через сито. У запропонованому рецепті цибулю-порей і корінь фенхелю спочатку готують у розтопленому маргарині, а потім варять у курячому бульйоні до м'якості. Третій інгредієнт крем-супу - шпинат додається безпосередньо в чашу блендера. На думку найавторитетніших дієтологів крем-суп зі шпинату входить до п'ятірки найбільш корисних продуктів і страв для сучасної людини. Завдяки багатому вмісту в шпинаті цінних мінералів, вітамінів, білка, насичених і ненасичених жирних кислот і клітковини у Франції його називають "королем овочів".
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Маргарин Olkom столовий 82,2%
3 ст. л.
Цибуля порей
400 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
600 мл.
Шпинат бебі Metro Chef свіжий 500г
100 г.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Маргарин покласти в каструлю, поставити на вогонь, розтопити.
02
Додати в каструлю подрібнені порей і фенхель та готувати протягом 15 хвилин, постійно помішуючи.
03
Додати в каструлю бульйон, накрити кришкою каструлю, варити 20 хвилин, до м'якості овочів.
04
Перелити суп в чашу блендера, додати сюди ж шпинат, подрібнити до стану пюре, після чого перелити знову в каструлю. Додати за смаком сіль і перець, трохи підігріти перед подачею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів