Котлети з нуту з морквою - Image

Котлети з нуту з морквою

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Нут - це жовтий горох, або як його ще називають - "турецький". Він дуже корисний і досить ситний. Котлети з нуту і моркви - дуже смачне і корисне блюдо. Це досить простий рецепт приготування легких і пікантних котлет з нуту. Можна готувати ці котлети про запас, заморожуючи їх у холодильнику, потім їх потрібно тільки розморозити і підсмажити, що займає зовсім небагато часу. Вони ідеальні для вегетаріанського харчування, для тих, хто сидить на дієті або воліє легкі страви для здоров'я і краси.

Інгредієнти

Нут

100 г.

Часник

1 зубчик

Морква

1 шт.

Чорний мелений перець

за смаком

Cіль

за смаком

Кунжут

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Горох нут замочити на ніч у холодній воді.

02

Вранці воду злити і перекласти нут в чашу для блендера і перебити його.

03

Моркву порізати невеликими кубиками. Часник очистити від лушпиння пропустити через прес.

04

Додати моркву і часник до нуту і знову перебити блендером до однорідного стану.

05

З отриманої маси сформувати котлети, обваляти їх в кунжуті і обсмажити на соняшниковій олії до готовності.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Котлети з нуту з морквою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua