
Котлети в італійському маринаді
Котлети в італійському маринаді не тільки виглядають дуже гарно, але і відрізняються від звичайних м'ясних котлет на смак. Звичний яловичий фарш доповнюється цілим букетом нових ароматів. Маринад робить котлети більш ніжними і смачними. Для маринування можна використовувати пристрій герметизації, для цього знадобиться пластиковий контейнер. Цей спосіб скорочує час маринування приблизно на 75%. Залишок маринаду можна використовувати як соус, але обов'язково його потрібно прокип'ятити, щоб уникнути харчового отруєння.
Інгредієнти
Оцет винний
10 мл.
Сік лимонний
25 мл.
Часник
1 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Олія рослинна
125 мл.
Орегано
5 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Фарш яловичий
600 г.
Етапи приготування
01
У мисці змішати орегано, оцет, сік, олію, попередньо нарізану цибулю, посолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати суміш.
02
З фаршу зліпити котлети. Покласти їх в маринад в мисці, залишити маринуватися на ніч.
03
Замариновані котлети обсмажити в невеликій кількості олії на сковороді-гриль. Котлети повинні бути просмажені до коричневої скоринки, всередині мають бути рожевого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів