Яловичина по-грузинськи - Image

Яловичина по-грузинськи

Кількість порцій: 5Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Грузинська кухня славиться м'ясними стравами. Вражають різноманітність цих страв, приправ, соусів і оригінальність способів підготовки м'яса до приготування. Яловичина по-грузинськи - страва нескладна в приготуванні, з простими інгредієнтами. Попередньо обсмажена з овочами з додаванням томатного пюре, зелені та спецій, а потім запечена в духовці яловичина по-грузинськи порадує Вас своїм смаком і ароматом і, звичайно ж, надовго увійде в раціон Вашої родини, ставши однією із улюблених страв.

Інгредієнти

Яловичина

500 г.

Цибуля

1 шт.

Морква

1 шт.

Баклажани

1 шт.

Перець солодкий

1 шт.

Помідори

3 шт.

Часник

2 часточки

Соняшникова олія

3 ст. л.

Вершкове масло

1 ст. л.

Зелень

100 г.

Паприка

за смаком

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати невеликими шматками. Нашинкувати цибулю.

02

Викласти м'ясо з цибулею на сковороду і обсмажити на суміші вершкового масла і соняшникової олії.

03

До м'яса з цибулею додати нарізану моркву.

04

Нарізати очищений від шкірки баклажан та солодкий перець. Додати на сковороду. Перемішати всі овочі з м'ясом.

05

Натерти на крупній тертці помідори. Додати в сковороду отримане томатне пюре, сіль, чорний мелений перець, паприку,  дрібно нарізані часник, зелень. Перемішати.

06

Перекласти вміст сковороди у форму для запікання. Відправити в духовку на 1 годину, температура запікання 150°C.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв