Риба з чебрецем та грибами - Image

Риба з чебрецем та грибами

Кількість порцій: 6Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Існує повір'я, що давньогрецькі солдати купалися у воді, настояній на чебрецю. Ця ароматна рослина давала організму силу і непереможність. Тому ми пропонуємо вам самим підзарядитися енергією і подарувати сили близьким. Для цього достатньо приготувати рибу з чебрецем і грибами. І знадобиться вам для цього лише півгодини часу. Рибу для цієї страви можете вибирати на ваш смак і розсуд. Лимон, часник і оливкова олія зроблять гриби ніжними і м'якими, а чебрець зробить запашним головний інгрідієнт - рибу. Після такої страви у вашому будинку надовго оселиться аромат затишку та сімейної гармонії. Приємного!

Продукти для рецепту

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
148.29

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г

500 г

Інгредієнти

Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г

1,2 кг.

Чебрець Metro Chef подрібнений 60г

100 г.

Лимон

2 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

100 мл.

Часник

50 г.

Цибуля

100 г.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

200 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу помити, очистити, видалити нутрощі і зябра. Гриби помити і нарізати кубиками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кубиками.

02

Розігріти половину загальної маси оливкової олії на сковороді. Обсмажити до золотистого кольору цибулю, а потім додати гриби і часник. Тушкувати кілька хвилин, додати сіль, чебрець і перець. Потушкувати ще одну-дві хвилини. Духовку розігріти до 180°C градусів.

03

Нафарширувати овочевою сумішшю рибу. Викласти рибу на деко. Полити рибу оливковою олією, додати сіль і перець. Вичавити на рибу лимонний сік. Поставити деко в духовку і запікати близько 15-20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв