Крем-суп із гарбуза - Image

Крем-суп із гарбуза

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хочеться урізноманітнити домашнє меню і здивувати своїх близьких? Пропонуємо приготувати оксамитовий вершковий крем -суп з гарбуза. М'якість, ніжність і соковитість супчику додасть поєднання курячого бульйону, гарбуза і вершків, а негострий смак і специфічний аромат каррі в дуеті з мускатним горіхом привнесе родзинку і незвичайність. І на завершення кулінарного шедевра - чорний мелений перець і часник. Це надзвичайно смачна і поживна перша страва є справжнім джерелом вітамінів, мікро-і макроелементів. Дієтологи рекомендують вживати гарбуз при атеросклерозі, туберкульозі, хворобах серця і нирок, вагітним та особам з надмірною вагою. Готуйте і будьте здорові!

Інгредієнти

Гарбуз

800 г.

Курячий бульйон

500 мл.

Вершки

200 мл.

Мускатний горіх

1 щіпка

Цибуля-порей (стебло)

1 шт.

Часник

2 зубчики

Карі

1 ч. л.

Оливкова олія

4 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Від цибулі-порею відрізати білу частину, дрібно нарізати. Змішати з порізаним часником і оливковою олією. Кілька хвилин прогріти в сотейнику на вогні.

02

Гарбуз очистити від насіння, зрізати шкірку і порізати кубиками. Скласти його в той же сотейник, поставити на маленький вогонь. Додати карі і мускатний горіх, перемішати.

03

Коли карі нагріється і почне випускати аромат, влити курячий бульйон. Додати сіль і перець. Варити суп до м'якості гарбуза.

04

Суп остудити, збити в блендері. Підігріти вершки і влити в суп-пюре. Перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Крем-суп із гарбуза – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua