
Сирковий крем з абрикосами
Пропонуємо побалувати себе неймовірно смачним десертом, який гармонійно поєднує в собі приємну фруктову солодкість і користь молочних продуктів – ніжний сирний крем з абрикосами. Ароматний, вишуканий, солодкий, він не залишиться без уваги ні домочадців, ні гостей. Десерт подається холодним, а тому чудово освіжить Вас в літню спеку і стане прекрасним аналогом дорогих магазинних солодощів. Абрикоси можете замінити будь-якими фруктами або ягодами на Ваш смак. Найкраще підійдуть персики, сливи, малина і полуниця. Сирно-фруктовий крем прекрасний і в якості поживного сніданку. Залишки десерту можна використовувати для начинки та прикраси тортів, пирогів, кексів та іншої домашньої випічки.
Інгредієнти
Абрикоси
8 шт.
Сир кисломолочний (нежирний)
300 г
Цукор ванільний
10 г
Цукрова пудра
150 г
Яйце
1 шт.
Вода
50 мл
Етапи приготування
01
У каструлю помістіть абрикоси, додайте 2 ст. ложки води, 50 г цукрової пудри і ванільний цукор. Поставте на слабкий вогонь і проваріть абрикоси протягом 10 хвилин. Після відставте їх, що б вони охололи.
02
Змішайте протертий сир, 100 г цукрової пудри, яєчний жовток. Збийте блендером до кремоподібного стану.
03
Обережно витягніть з абрикосів кісточки.
04
Покладіть в креманки шарами: шар абрикосів, потім шар сирної маси, знову абрикоси і так по черзі.
05
Помістіть десерт в холодильник на годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів