Курячий суп з кольоровою капустою - Image

Курячий суп з кольоровою капустою

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Кольорова капуста завжди радувала нас в дитинстві своєю цікавою формую та дивним смаком. Але страви з її участю ми завжди смакували залюбки. От і зараз, коли навкруги так багато важкої, наповненої холестерином їжі, так хочеться чогось по-справжньому легкого і, водночас, оригінального. Думаємо курячий суп з цим колоритним овочем зможе задовольнити бажання будь-якого вибагливого гурмана, а якщо ви ще й намагаєтесь не набрати зайвих кілограмів та дійсно враховуєте калорійність страв, які споживаєте, то такий мікс саме для вас. Недарма ж дієтологи Америки зробили висновок, що цей дивовижний продукт є набагато кориснішим ніж інші овочі. Тому, споживайте із задоволенням цей простий у приготуванні та енергетично поживний овоч.

Інгредієнти

Курка

400 г

Кольорова капуста

200 г

Зелений горошок

100 г

Картопля

3 шт.

Цибуля

1 шт.

Морква

1 шт.

Макарони

60 г

Рослинна олія

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Лавровий листок

10 г

Етапи приготування

01

Курку відварити в 3-х літрах підсоленої води, з додаванням лаврового листя.

02

Моркву натерти на дрібній тертці, цибулю дрібно нашаткувати і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.

03

Картоплю очистити і нарізати кубиками.

04

У бульйон додати розморожені кольорову капусту, горошок і картоплю. За 5-7 хвилин до готовності додати макарони і моркву з цибулею. Варити на повільному вогні до повної готовності макаронів.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв