Cалат із курки з картоплею та м'ятою - Image

Cалат із курки з картоплею та м'ятою

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салати бувають не тільки легкими і ніжними, але і достатньо ситними. У нашому салаті зібралося досить багато інгредієнтів. Картопля і куряче філе роблять салат більш поживним, але при цьому не сильно калорійним, що досить важливо. Також пекінська капуста і заправка надають певну м'якість салату, особливий ніжний смак. Авокадо смачно поєднується з курячим філе. При цьому воно додає "родзинки" цьому салату. Ну і куди ж без м'яти?! Вона ж робить салат таким ароматним і свіжим! Все разом - це дивовижний мікс всіх інгредієнтів, які так смачно поєдналися в ції страві. Цей салат помітно виділяється на тлі інших схожих.

Інгредієнти

Картопля

220 г.

Оцет

20 мл.

Зелений горошок консервований

150 г.

Авокадо

1 шт.

Філе куряче

200 г.

М'ята

50 г.

Капуста пекінська

400 г.

Гірчиця

10 г.

Мед

5 г.

Олія оливкова

20 мл.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити і відварити в підсоленій воді. Воду злити, а картоплю охолодити, очистити і нарізати тонкими скибочками або кубиками. Куряче філе відварити, охолодити і нарізати шматочками або кубиками.

02

З горошку злити воду. Авокадо помити, розрізати, видалити кісточку і нарізати кубиками або скибочками. Пекінську капусту помити і нарізати.

03

М'яту помити, просушити і подрібнити. Змішати рослинну олію, гірчицю, оцет і мед. Змішати всі інгредієнти, додати сіль, перець і все акуратно перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Cалат із курки з картоплею та м'ятою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua