
Курка в сирному соусі
Не знаєте, чим здивувати своїх гостей? Або може бути ви хочете порадувати свою сім'ю якоюсь легкою але витонченою стравою? Тоді вам варто спробувати приготувати курку в сирному соусі. Адже саме куряче м'ясо, як ніяке інше, багато хто любить і часто вживає виключно його. Якщо ж ви прихильник курячого м'яса, тоді вам, безсумнівно, потрібно запастися різними рецептами, щоб урізноманітнити свій раціон. У такому випадку цей рецепт вам точно знадобиться. Тому що, по-перше, під маринадом курка стає ще більш м'якою, ніж у звичайному вигляді. Після прожарювання м'ясо буквально тане у вас в роті. А соус робить страву ще ніжнішою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
500 г.
Мандарин
120 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
20 г.
Сир плавлений President Дружба 38% 70г
250 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Вичавити з мандаринів сік. Змішати сік, сіль, вино, гірчицю. Замаринувати в цьому маринаді філе.
02
Обсмажити філе до готовності на сковороді на олії. Окремо нагріти маринад, додати сир і вершки. Уварити соус до густого стану. На тарілки викласти кілька шматочків курки і полити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів