Курячий зелений салат - Image

Курячий зелений салат

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Легкі і літні салати завжди якось підіймають настрій. Навіть якщо подати його до вечері в холодний зимовий вечір, створиться враження, що за вікном тепло, стає дуже легко і приємно. Одним з таких салатів можна назвати курячий зелений салат. Він досить простий, навіть легкий для шлунка, його навіть можна назвати дієтичним. Оскільки тут тільки легке куряче філе і листя салату. Його можна вживати навіть тим, хто перебуває на спеціальній дієті (у такому випадку тільки слід замінити майонез на сметану). Хоча салат досить легкий, проте він і ситний. Тому подавати його можна як з простим гарніром, так і як самостійну страву до вечері.

Продукти для рецепту

Куряче філе Алан варено-копчене
556.20

Куряче філе Алан варено-копчене

за 1 кг

Інгредієнти

Куряче філе Алан варено-копчене

460 г.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

60 г.

Яйце куряче С0 1шт

4 шт.

Петрушка 70г

40 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

30 г.

Салат Лолло Біонда зелений

60 г.

Часник

20 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

02

Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Салат помити, просушити, нарвати руками.

03

Петрушку і зелену цибулю помити і подрібнити. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв