
Морквяний суп-пюре з медом
Якщо вам хочеться чогось незвичайного, однак ви не готові витрачати багато часу, приготуйте морквяний суп-пюре з медом. Ця страва не тільки наситить ваш шлунок, але і подарує величезну кількість корисних вітамінів вашому організму. Ви тільки подивіться на перелік інгредієнтів - там і морква, і мед, і цибуля порей, і борошно з цільного зерна. Навіть дитина може здогадатися, що цей суп багатий на корисні речовини. А аромат карі подарує вашому будинку затишок і спокій, подумки відправивши вас в екзотичну Індію. Також суп дуже корисний для маленьких діточок, чиїм зростаючим організмам потрібна сила, енергія і вітаміни.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
600г
Масло Топлене 500мл
40г
Вода негазована Аквуля 2л
1л
Цибуля порей
1 шт
Карі Carmencita 40г
1/2 ч. л.
Мед Літній Мед 750г
1ч.л.
Сметана ХМЗ 20%
150г
Етапи приготування
01
1-2 морквини залишити не нарізаними і відкласти в бік. Решту моркви та цибулю почистити і нарізати дуже тонкими кружечками, злегка притушити, залити овочевим відваром, довести до кипіння і 5 хвилин кип'ятити на маленькому вогні.
02
Всипати, помішуючи, борошно і блендером довести суп до стану пюре.
03
Приправити карі, сіллю і медом. Потім додати, помішуючи, сметану і дрібно натерту моркву, що залишилась. Більше суп-пюре не кип'ятити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів