
Біфштекс по-мексиканськи
Подаруйте вашому чоловікові можливість відчути себе справжнім мачо, палким і брутальним мексиканцем, якому під силу все. У цьому вам допоможе така страва, як біфштекс по-мексиканськи. Який чоловік не любить м'ясо? Біфштексом ви доповните будь-який гарнір, зробивши з повсякденної страви особливий, ситний і смачний обід. Чоловік навряд чи зможе встояти перед такою смакотою. Ви легко зможете розтопити його серце, навіть найчерствіше і найхолодніше. Перець і часник додадуть м'ясу гостроти, що тільки піде страві на користь. Солодкий перець додасть страві пікантності, а зелена цибуля і петрушка подарують незабутній аромат. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Яловичина
800 г.
Перець солодкий (червоний)
1 шт.
Помідори
250 г.
Сіль
за смаком
Цибуля зелена
20 г.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Часник
4 зубчики
Соняшникова олія
10 мл.
Перець чорний мелений
0,25 ч. л.
Петрушка
10 г.
Етапи приготування
01
Нарізати м'ясо поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см.
02
Нарізати дрібно часник, цибулю - тонкими півкільцями, перець - смужками.
03
Помідори нарізати тонкими часточками.
04
М'ясо змастити з обох сторін соняшниковим маслом і покласти на добре розігріту суху сковороду.
05
Обсмажити з двох сторін на великому вогні по 2 хвилини. Посолити, поперчити.
06
Обсмажене м'ясо перекласти на тарілку і поставити в тепле місце, щоб воно не охололо (наприклад, в духовку на 50°C).
07
На тій же сковороді підсмажити на середньому вогні цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. Після цього додати часточки помідора і тушкувати ще 5 хвилин.
08
Викласти овочі поверх м'яса, посипати нарізаною зеленню і подавати, поки страва гаряча.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів