Ароматний кускус із овочами - Image

Ароматний кускус із овочами

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кускус популярний в країнах Магрибу. Як правило його готують на основі манної крупи і з пшениці. Дуже швидко готується, навіть досить розтерти з вершковим маслом і залити гарячою водою, а через декілька хвилин насолоджуватися стравою. Представлений нами кускус не простий, а з овочами. Саму крупу ми готувати не будемо, як це роблять східні жінки, а прикупимо її в магазині. Це допоможе швидко приготувати східну страву. Кускус з овочами урізноманітить ваш обідній стіл і потіснить звичні гарніри. "Манка по-східному" стане не просто стравою з ресторанного меню, а яскравою екзотикою в домашньому меню. Оцініть!

Інгредієнти

Морква

2 шт.

Зелена цибуля

2 шт.

Курячий бульйон

400 мл.

Кускус

180 г.

Сіль

1/4 ч. л.

Перець чорний мелений

1/4 ч. л.

Олія оливкова

1 ст. л.

Кориця

1 г.

Етапи приготування

01

Моркву очистити від шкірки, помити і порізати кубиками. Чисту зелену цибулю порізати.

02

Глибоку сковороду поставити на вогонь. Налити в неї оливкову олію і дати нагрітися. Додати різну цибулю, моркву 1/4 ч. л. солі і чорного перцю. Пасерувати. Додати 1 г. меленої кориці (за смаком).

03

Залити овочі курячим бульйоном. Помішати. Довести до кипіння, а потім додати кускус. Накрити кришкою сковороду і зняти з плити. Настоювати 5 хвилин.

04

Розмішати ретельно кускус за допомогою вилки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Ароматний кускус із овочами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua