
Англійський вишневий чай
Фруктовий чай - це завжди смачно, насичено і свіжо. Чай із фруктів легко втамовує спрагу в спекотний день, зігріває, якщо ви змерзли взимку або восени і підсилює імунітет, якщо ви захворіли. Вишневий чай має темно-червоний колір. Але це далеко не всі його принади. Його смак з легкою кислинкою сподобається всім, хто не любить дуже різкий чай. Вишня, як відомо, хороший борець з анемією, вона допомагає виводити з організму азотисті шлаки.
Інгредієнти
Вишня (свіжа або заморожена)
200 г.
Свіжа м'ята (за бажанням)
2 гілочки
М'ятний чай
2 пакетики
Мелений імбир
дрібка
Гвоздика
4 розетки
Кориця
1/2 ч.л.
Мед або цукор
за смаком
Чорний шоколад (за бажанням)
50 г.
Етапи приготування
01
Якщо використовується свіжа вишня - промити її і видалити кісточки. Заморожену вишню злегка разморозити.
02
У невелику каструльку покласти вишню, пакетики м'ятного чаю, листочки м'яти і спеції.
03
Влити 2 склянки холодної води.
04
На середньому вогні довести воду майже до кипіння (але не кип'ятити!).
05
Зняти з вогню, накрити кришкою і залишити ще приблизно на 3-5 хвилин, щоб відвар настоявся.
06
Розлити напій по склянках або чашках разом із вишнями. Підсолодити за смаком.
07
Якщо подавати чай холодним, дати йому трохи охолонути і покласти в кожну склянку кубики льоду. Гарячий чай добре подавати, посипавши його зверху густим шаром натертого на дрібній терці чорного шоколаду.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів