
Салат з гранатом, фета і помідорами чері
Чудовий варіант простого і швидкого перекусу, який гармонійно поєднує в собі незаперечну користь і божественний смак. Не дивлячись на легкість цього салату, він досить-таки ситний і поживний завдяки додаванню традиційного для Греції, але встигшого нами полюбитися козячого сиру фета, який славиться своєю ніжною, майже повітряною консистенцією, але високою харчовою цінністю. Солодкі помідори сорту чері і кисленькі зерна граната, не дивлячись на не сполучуваність, відмінно гармонують в одній тарілці і надають страві вишуканість і пікантний смак. Якщо правильне харчування – норма Вашого життя, але від смакоти Ви відмовитися ніяк не в силах, тоді цей цікавий салат спеціально для Вас.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Грецький
160 г.
Гранат еліт
200 г.
Помідори Чері мікс 300г
160 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Сир Фета Світ Сир 45%
120 г.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
10 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Гранат розібрати на зерна. Салат помити і просушити. Нарвати салат руками. Сир фета розкришити або нарізати кубиками. Помідори помити і розрізати на половинки.
02
Змішати зерна граната, салат, помідори і сир. Окремо змішати до однорідного стану олію і оцет. Додати в салат заправку і обережно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів