
Салат з гранатом і яблуком
Перед вами рецепт легкого, дієтичного кисло-солодкого салату. Такий варіант прекрасно підійде до страв з м'яса. Чи знаєте ви, що м'ясо - це головне джерело заліза, яке в свою чергу лежить в основі гемоглобіну, який так необхідний нашому організму. Але залізу допомагає повноцінно засвоїться вітамін С. А такий салат з яблуками і гранатовими зернами, з дуже смачною заправкою, у великій кількості має вітамін С і принесе вашому організму користь. За бажанням, можна додати в салат сир, наприклад, фету або бринзу, а так само помідори черрі. Апельсиновий сік за смаком можна замінити лимонним, але тоді краще брати солодкі яблука і гранат.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Vita Verde Яскравий 120г
160 г.
Гранат еліт
200 г.
Яблуко Джонапринц 70+
200 г.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
80 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
10 мл.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
10 г.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
10 мл.
Етапи приготування
01
Гранат розібрати на зерна. Салат помити і просушити. Нарвати салат руками. Яблука помити, видалити серцевини і нарізати скибочками.
02
Змішати зерна граната, листя салату, яблука, горіхи. Окремо змішати до однорідного стану олію, сік, гірчицю і оцет. Додати в салат заправку і обережно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів