
Салат зі смаженої моркви з апельсинами і корицею
Смачний і корисний дієтичний салат з моркви з апельсином. Салат багатий вітаміни, особливо, вітамінами А (у моркві), С (в апельсинах) і Е (в оливковій олії). І вітаміни, до того ж, не просто потраплять у ваш організм, а й чудово засвояться, так як вітамін А засвоюється лише з жирами. Тому без оливкової олії в салаті не обійтися. Пікантності салату надають додані спеції: кориця і мускатний горіх, які чудово вписуються в салат і гармонують між собою. Якщо хочете ще трохи спецій, то можна додати сушений імбир (але зовсім небагато) або мелену гвоздику. З інгредієнтів салат можна доповнити будь-якими горіхами і сухофруктами.
Інгредієнти
Морква
500 г.
Апельсин
200 г.
Олія оливкова
30 мл.
Пудра цукрова
20 г.
Кориця
10 г.
Горіх мускатний
3 г.
Етапи приготування
01
Моркву помити, очистити і нарізати соломкою. На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити моркву.
02
Очистити апельсин, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Розділити часточки на шматочки.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати корицю, мускатний горіх, цукрову пудру і перемішати салат. За бажанням прикрасити родзинками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів