
Гарбузовий хліб
Дуже смачний м'який хліб з яскравим помаранчевим кольором. Головне - це вибрати гарбуз з оранжевою м'якоттю і приємним смаком. Важливо, що цей хліб виходить поживним, смачним і не калорійним. А ще зі звичайного гарбузового хліба можна зробити смачну булочку. Досить додати трохи цукру, родзинки або цукати - і вуаля! Булочка готова! Такий хліб буде відмінним замінником звичайного хліба, тому, що він поживний, але при цьому не менш смачний. Гарбуз зібрав у собі дуже багато вітамінів, які сприяють зміцненню імунної системи, знімають втому і дратівливість. Замість гарбузового пюре можна додавати пюре шпинату, моркви або навіть буряків. Таким чином ви тільки урізноманітите цю чудову страву.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г
Сода харчова 500г
5 г
Кориця Еко мелена 20г
10 г
Гарбуз Хоккайдо
300 г
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Горіхи Мигдаль 150г
150 г
Сіль Єгипет
за смаком
Тунець Diamir в рослинній олії 80г
250 мл
Етапи приготування
01
Змішати борошно, соду, сіль і корицю у великій мисці.
02
Окремо змішати яйця, масло, подрібнений в блендері варений гарбуз і дроблені горіхи.
03
З'єднати обидві суміші, ретельно перемішуючи до тістоподібного стану.
04
Помістити тісто у форму для випікання і відправити в духовку, розігріту до 175°C градусів, на 45-60 хвилин.
05
Витягти готовий хліб з форми і залишити відкритим на холоді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів