
Слойки з яблуками «Троянди»
Яблука їсти - це завжди корисно. В них дуже багато вітамінів, і допомагає яблуко при різних проблемах організму. Але що робити, якщо їсти яблука просто так, сирими, вже не цікаво, або дитина просто не хоче? У такому раз,і ми пропонуємо вам смачні солодкі слойки з яблуками. Це той варіант, коли готуюється десерт досить швидко і з вигляду маємо гарні солодощі у формі трояндочки. Це і естетично, і красиво, і смачно. Яблуко робить слойки більш соковитими і ароматними. Такий десерт стане прикрасою вашого святкового столу. Всі гості будуть просити вас поділитися таким рецептом, а дітки вже точно будуть просити добавки.
Інгредієнти
Листкове тісто
250 г.
Яблука
2 шт.
Цукор
3 ст. л.
Цукрова пудра
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Яблука тонко нарізати скибочками, товщиною 2-3 мм.
02
У каструлю налити воду, довести її до кипіння, далі додати цукор.
03
Потім покласти скибочки яблук і варити близько 2-3 хвилин. Зняти каструлю з вогню і відразу злити воду.
04
Тісто тонко розкатати і порізати на смужки шириною 3 см. і довжиною 25-30 см.
05
На кожну смужку тіста покласти 5-7 скибочок яблука. Скибочки повинні заходити одна на одну і виступати за верхній край тіста на 1/3.
06
Потім обережно згорнути смужку з яблуками в трояндочку. Нижні краї загорнути в середину.
07
Деко застелити пергаментним папером і викласти на нього трояндочки.
08
Випікати трояндочки 30 хвилин при температурі 200°C градусів.
09
Готові трояндочки охолодити і посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів