Слойки з яблуками «Троянди»  - Image

Слойки з яблуками «Троянди»

Кількість порцій: 10Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Яблука їсти - це завжди корисно. В них дуже багато вітамінів, і допомагає яблуко при різних проблемах організму. Але що робити, якщо їсти яблука просто так, сирими, вже не цікаво, або дитина просто не хоче? У такому раз,і ми пропонуємо вам смачні солодкі слойки з яблуками. Це той варіант, коли готуюється десерт досить швидко і з вигляду маємо гарні солодощі у формі трояндочки. Це і естетично, і красиво, і смачно. Яблуко робить слойки більш соковитими і ароматними. Такий десерт стане прикрасою вашого святкового столу. Всі гості будуть просити вас поділитися таким рецептом, а дітки вже точно будуть просити добавки.

Інгредієнти

Листкове тісто

250 г.

Яблука

2 шт.

Цукор

3 ст. л.

Цукрова пудра

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Яблука тонко нарізати скибочками, товщиною 2-3 мм.

02

У каструлю налити воду, довести її до кипіння, далі додати цукор.

03

Потім покласти скибочки яблук і варити близько 2-3 хвилин. Зняти каструлю з вогню і відразу злити воду.

04

Тісто тонко розкатати і порізати на смужки шириною 3 см. і довжиною 25-30 см.

05

На кожну смужку тіста покласти 5-7 скибочок яблука. Скибочки повинні заходити одна на одну і виступати за верхній край тіста на 1/3.

06

Потім обережно згорнути смужку з яблуками в трояндочку. Нижні краї загорнути в середину.

07

Деко застелити пергаментним папером і викласти на нього трояндочки.

08

Випікати трояндочки 30 хвилин при температурі 200°C градусів.

09

Готові трояндочки охолодити і посипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Слойки з яблуками «Троянди» – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua