Крамбл з сливи - Image

Крамбл з сливи

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Крамбл зі сливи - це приклад смачного і корисного десерту. Цей англійський десерт легкий в приготуванні і не вимагає тих надзвичайних старань, які потрібні для тортів і тістечок. Завдяки вівсяним пластівцям і сливі страва має багато корисних елементів. Вона легко може замінити вам повноцінний сніданок. А кориця дарує десерту манливий аромат, який зігріває в прохолодну погоду. При цьому крамбл відмінно підходить і до холодного чаю у спекотний сезон. Приготувавши крамбл, беріть чашечку чорного чаю, парасольку і йдіть на прогулянку під дощем, що накрапає, - все це подарує відчуття того, що ви перебуваєте в Англії.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

200 г.

Масло вершкове домашнє

150 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Пластівці вівсяні Козуб Продукт Найніжніші 300г

200 г.

Слива темна

100 г.

Кориця Еко мелена 20г

3 г.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 170°C градусів. Холодне масло нарізати на шматочки і змішати з борошном і цукром, щоб вийшли масляно-борошняні крихти. Додати вівсяні пластівці і добре перемішати. Викласти тісто на пергаментний папір і поставити в духовку на 10 хвилин.

02

Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Викласти сливи у форму для запікання, додати корицю, зверху накришити тісто. Поставити в духовку на 15-20 хвилин і випікати при температурі 170°C градусів.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв