Маффіни з омлетом і беконом - Image

Маффіни з омлетом і беконом

Кількість порцій: 3Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

У більшості людей слово «маффін» асоціюється з випічкою, а точніше маленькими солодкими кексами, з різноманітними добавками, кремами, іноді шоколадні, ванільні або фруктові. Але є мафіни солоні, з яєчно-м'ясною та/або овочевою начинкою. Саме рецепт таких маффінів зараз перед вами. Вони швидше нагадують омлет у формі кексу з шматочками помідорів і скибочками бекону. Начинку можна варіювати за смаком. Для цього додайте, наприклад, обсмажені гриби, цибулю, шпинат, солодкий болгарський перець, зелень. Буде дуже смачно, якщо зверху викласти скибочки сиру, тоді зверху утвориться хрустка сирна скоринка.

Інгредієнти

Яйце куряче

6 шт.

Помідори

1 шт.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Бекон

120 г.

Борошно

20 г.

Етапи приготування

01

Яйця злегка збити, додати борошно і перемішати. Помідор нарізати невеликими кубиками, додати сіль і перець. Бекон нарізати невеликими скибочками.

02

Духовку розігріти до 180°C. Вилити у форму для маффінів омлет. Зверху викласти бекон. Поставити форму в духовку і випікати близько 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Маффіни з омлетом і беконом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua