
Мус з банана і горіхової пасти з корицею
До вашої уваги смачний і корисний фруктово-горіховий десерт з ароматом кориці. Цей мус прекрасно підійде у вигляді окремо] страви або, приміром, як добавка до морозивf, кексів, соус для солодкої випічки або млинців (оладок, панкейків), прошарок для рулетів або тістечок. Погодьтеся, такий мус вельми універсальний. Горіхи беріть будь-які - волоські, кеш'ю, мигдаль, арахіс, кедрові, несолоні фісташки, горіхи пекан або суміші горіхів. У рецепті вказаний чорнослив, але за бажанням його можна замінити курагою або фініками. Також за бажанням можна додати ваніль, мускатний горіх, гвоздику. І ще один невеликий нюанс - цей десерт пісний, тому ті, хто дотримується посту можуть сміливо брати собі такий рецепт на замітку.
Інгредієнти
Банан
120 г.
Мандарин
120 г.
Чорнослив
50 г.
Горіхи
150 г.
Мед
10 г.
Кориця мелена
5 г.
Сік апельсиновий
10 мл.
Етапи приготування
01
Банани очистити і нарізати шматочками. Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Змішати фрукти в блендері і подрібнити.
02
Горіхи покласти в блендер і подрібнити. Потім додати мед, корицю і апельсиновий сік. Довести суміш до пастоподібного стану. Змішати фруктову і горіхову масу, викласти в креманки і присипати корицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів