Зелений салат з грушею і редисом - Image

Зелений салат з грушею і редисом

Кількість порцій: 2Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Одним з найулюбленіших вами може виявитися цей надзвичайно корисний і смачний літній салат. Поєднання запашної груші, як символу довговічності, з унікальним набором ефірних олій, що підвищують захисні сили організму, яскраво червоного хрусткого редису з його гоструватим смаком і візитної картки італійської кулінарії трохи пріснуватої, пружної, але в той же час ніжної моцарели, сподобається найвитонченішим гурманам. Волоський горіх надасть особливого пікантного смаку цьому салату, а його чудові смакові якості і корисні властивості зроблять це блюдо воістину джерелом прекрасного здоров'я і чудового настрою для вас.

Продукти для рецепту

Салат Vita Verde Бебі мікс 200г
114.30

Салат Vita Verde Бебі мікс 200г

200 г

Інгредієнти

Салат Vita Verde Бебі мікс 200г

100 г

Груша

1 шт.

Редис

100 г

Сир Славія Моцарела 50%

100 г

Волоський горіх

50 г

Лимон

50 г

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Листя салату помити і обсушити.

02

Грушу помити, видалити серединку і нарізати скибочками або кубиками.

03

Редис помити, відрізати хвостики, нарізати на тонкі скибочки.

04

Моцарелу нарізати на половинки або чвертинки (якщо кульки великі).

05

Волоські горіхи обсмажити на сухій сковорідці, після чого не дуже дрібно порізати.

06

Для заправки змішати оливкову олію, лимонний сік, сіль і перець. Заправити цим салат.

07

Страва готова! Смачного.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв