
"Яєчня" з абрикосів
Яєчня може готуватися не тільки з яєць, а й з абрикос! Цей рецепт – справжній сюрприз. Ця оригінальна страва готується за дуже незвичним рецептом. Ми точно не звикли до таких десертів, саме тому ми ним і цікавимося. Абсолютно нічого складного в приготуванні, економія часу та сил, але в результаті – страва, що заслуговує аплодисментів. Особливо зрадіють діти, можливо, вони навіть захочуть вам допомогти розчиняти желатин і ванільний цукор, або видаляти кісточки з абрикос. Ми перемішуємо суміш желатину і ванільного цукру, вона застигає і... про наступні дії вам розповість наш рецепт. Виглядає десерт майже як справжня яєчня. Прикрашаємо страву ягодами і наш оригінальний десерт готовий.
Інгредієнти
Цукор ванільний
10 г.
Абрикоси
4 шт.
Желатин
5 г.
Молоко
120 мл.
Цукор
15 г.
Етапи приготування
01
Всипати желатин в сотейник з молоком, дати йому набухнути. Поставити на середній вогонь і, постійно помішуючи, нагрівати, поки весь желатин не розчиниться. Зняти з вогню, додати 2 ч. л. цукру і ванільний цукор, перемішати.
02
Вилити желе на пласку тарілку шаром 0,5 см. Дати застигнути, а потім вирізати з нього 4 однакових овали довжиною 8 см. і шириною 4 см.
03
Абрикоси вимити, розрізати навпіл, видалити кісточку. У сотейник налити трохи води, всипати цукор, що залишився і довести до кипіння. Зменшити вогонь, покласти абрикоси і, час від часу, перевертаючи їх, готувати 2 хв. Викласти половинки абрикосів на молочне желе так, щоб страва виглядала як яєчня. Прикрасити страву ягодами малини, ожини або червоної смородини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів