Баклажани пармеджано - Image

Баклажани пармеджано

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

З радістю і великим задоволенням представляємо вам страву італійської кухні під яскравою назвою баклажани пармеджано. Рецепт наш оригінальний і страва приготована з дотриманням всіх вказівок виходить дуже поживна і незвичайна. Скибочки баклажанів посипані сиром і просочені помідоровим соком з хрусткою золотистою скоринкою та запахом рослинного масла, не зможуть залишити вас байдужими ні в якому разі. До речі, під час смаження баклажани вбирають багато олії. Щоб уникнути цього, перед приготуванням слід замочити нарізані баклажани в холодній воді на 10 хвилин. Це неабияк позбавить вас від ненависних калорій і наша страва по праву може вважатися дієтичною і вегетаріанською.

Інгредієнти

Баклажани

2 шт.

Помідоры

2 шт.

Моцарела

150 г.

Сир

100 г.

Соняшникова олія

100 мл.

Базилік

20 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Баклажани нарізати кружечками приблизно 0,7 см.

02

Злегка обсмажити на соняшниковій олії.

03

На помідорах зробити хрестоподібний надріз і зняти з них шкірку.

04

Очищені помідори і моцарелу нарізати кружечками.

05

Сир натерти на терці.

06

Скласти в форму для запікання по черзі - баклажан, помідори, моцарелу. Посолити і поперчити. Зверху посипати натертим сиром і відправити в духовку. Запікати до золотистої скоринки при температурі 200°C. Перед подачею прикрасити гілочкою базиліка.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Баклажани пармеджано – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua