
Печиво мед-тахіні
Що потрібно, щоб приготувати оригінальний десерт? Правильно! Потрібно взяти незвичайні інгредієнти. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує спекти печиво з кунжутної пасти, яку називають тахіні, замість цукру покласти мед, а звичайне пшеничне борошно замінити мигдальним. Такий десерт швидко готується, виходить надзвичайно смачним, корисним і безглютеновим. Також, до складу цих солодощів входять виключно вегетаріанські продукти, а це означає, що їх можна готувати і під час посту.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тахіні Biona Organic білий без солі 170г
95г
Борошно Metro Chef з бланшованого мигдалю 500г
150г
Кунжут Кондор 100г
75г
Мед Літній Мед 750г
110г
Ванілін Украса екстра 2г
1г
Сода харчова 500г
2г
Сіль морська Kamis в млинку 90г
1г
Етапи приготування
01
Висипте сухі інгредієнти (мигдалеве борошно, морську сіль, соду) в окрему посудину.
02
У іншій мисці перемішайте тахіні з медом, додавши ваніль.
03
Обережно з’єднайте дві суміші.
04
Скатайте невеличкі кульки та сплюсніть їх, сформувавши шайбочки. Обсипте їх кунжутним насінням з обох боків.
05
Поставте у духовку та випікайте при середній температурі близько 10 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів