Печиво «Гудзики» - Image

Печиво «Гудзики»

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Дуже часто в книгах про психологію взаємин батьків з дітьми можна зустріти пораду про те, щоб батьки частіше готували з дітьми. Але не прості страви, а цікаві. І часто такого роду печиво у вище зазначених ситуаціях приводять у приклад. Приготування печива «гудзиків» для ваших дітей стане дійсно захоплюючим процесом. Адже це дуже цікаво вирізати такі гудзички. Щоб трохи налагодити процес, вирізати можна кришками, наприклад, внутрішнє коло можна зробити кришкою від звичайної пляшки. Можна приготувати і солодке і солоне печиво, звичайне або з додаванням какао і спецій.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

200 г.

Масло вершкове домашнє

100 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

80 г.

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг

2 шт.

Цукор ванільний Auchan 8г

10 г.

Етапи приготування

01

Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром і ванільним цукром. Додати розм'якшене вершкове масло і трохи збити вінчиком. Додати просіяне борошно і замішати тісто. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20 хвилин.

02

Дістати тісто, розкачати в пласт товщиною близько 0,5 см. Вирізати кружечки, всередині кожного витиснути (не прорізаючи до кінця) кружечки меншого діаметру. У кожному «гудзику» зробити по 4 дірочки.

03

Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти на нього заготовки з тіста і поставити в духовку. Випікати печиво близько 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв