Класичне вівсяне печиво - Image

Класичне вівсяне печиво

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Цілющі властивості вівсянки були відомі ще з часів Гіппократа. Вівсянка була відома своїми зміцнюючими імунітет властивостями. У Великобританію овес потрапив з Риму і вже з дванадцятого століття англійці настільки полюбили вівсяну кашу , що вона стала їх національним блюдом. Відразу згадується словосполучення "Ваша вівсянка сер" . Так в Англії вівсяна каша - це стратегічний продукт. Це і недарма , адже , вівсянка має дуже багатий хімічний склад. Овес багатий фолієвою кислотою , ніацином , вітамінами А , В1 , В2 , В5. У ньому багато аскорбінової кислоти , а також він містить мідь , марганець , залізо , кальцій , калій , натрій , магній , фосфор. Приготуйте сьогодні з цієї корисної крупи не менше корисне вівсяне печиво.

Інгредієнти

Масло вершкове

200 г.

Цукор

150 г.

Яйце куряче

2 шт.

Розпушувач

10 г.

Пластівці вівсяні

300 г.

Борошно пшеничне

170 г.

Етапи приготування

01

Розм'якшене вершкове масло збити з цукром. Додати яйця і ще раз збити. Додати в яєчно-масляну масу вівсяні пластівці і перемішати.

02

Борошно з розпушувачем просіяти, додати до вівсяної масі і довести тісто до однорідної консистенції. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30-60 хвилин у холодильник.

03

Духовку розігріти до 180°C. Деко застелити пергаментним папером. З тіста сформувати кульки і викласти їх на деко, трохи приплюснувши. Поставити в духовку і випікати печиво близько 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Класичне вівсяне печиво – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua