
Брауні з квасолі та авокадо
Багато хто скаже, що квасоля - це корисно, а ось з тим, що це смачно, погодиться далеко не кожен. Але у нас є страва, з якою ви зможете здивувати й шанувальників квасолі, й тих, хто її не любить. Дивовижно, але це десерт. І квасоля у цьому шоколадному брауні від Іллі Сьоміна - не єдиний секретний інгредієнт. Вітамінні, смачні та ароматні брауні. Не бачимо причин їх не приготувати!
Інгредієнти
Червона квасоля (відварена)
220г
Краплі шоколадні
100г
Какао-порошок
50г
Авокадо (стигле)
1шт
Яйця
3шт
Цукор коричневий
150г
Розпушувач
5г
Екстракт ванілі
1г
Олія рослинна
55г
Сіль
2г
Етапи приготування
01
Квасолю, яйця, цукор, какао, сіль, ванільний екстракт, олію, розпушувач та м’якуш авокадо покладіть у чашу бленд ера та подрібнити, щоб утворилася однорідна паста.
02
Форму розміром 20 на 20 см змастіть олією та викладіть у неї тісто, зверху присипте шоколадними краплями.
03
Випікайте у духовці близько 40 хв при температурі 175 градусів.
04
Дайте брауні вистигнути, наріжте на шматочки та подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів