
Яблучний пиріг до чаю
У дощові осінні та холодні зимові вечори всі ми любимо почаювати. Але погодьтеся: цей процес буде подвійно, а то й втричі приємніше, якщо до чашечки гарячого, ароматного чаю є що-небудь солоденьке. Якщо Ви не бажаєте їсти покупні солодощі із сумнівним складом, пропонуємо Вам чудову альтернативу – спекти швидкий і простий пиріг за нашим рецептом. Особливих інгредієнтів він не вимагає, надмірних клопотів – теж. А якщо ще й друзі пообіцяли заскочити через годинку в гості – вирішено. Печемо яблучний пиріг до чаю. Задоволені обличчя і нескінченний потік компліментів на Вашу адресу ні на секунду не змусять засумніватися ні в геніальності цього рецепта, ні в Ваших кулінарних здібностях. Приємного чаювання.
Інгредієнти
Масло вершкове
225 г.
Борошно пшеничне
225 г.
Цукор
300 г.
Цукор ванільний
10 г.
Розпушувач
10 г.
Кориця
5 г.
Яйце куряче
3 шт.
Яблука
400 г.
Йогурт
225 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця і ще трохи збити. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і корицею. Додати йогурт і довести тісто до однорідної консистенції.
02
Яблука помити, очистити, нарізати шматочками. Духовку розігріти до 180 °C. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину), викласти зверху яблука і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 60 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів