
Мигдальні трюфелі з корицею
Цей рецепт один з варіантів приготування дуже смачних цукерок в домашніх умовах. Готується це вишукане частування дуже легко і швидко. З приготовленої мигдальної маси можна формувати не тільки кульки, але й інші форми, наприклад, ковбаски, зірочки і т.д. Любителі кокоса можуть посипати їх зверху кокосовою стружкою. Взагалі, мигдальні горішки користуються великою популярністю в усьому світі. Користь мигдалю була відкрита давно, і він зайняв гідне місце в медицині і в кулінарії. У кулінарії з меленого мигдалю отримують марципан, а стружка з його ядер використовується в десертах, салатах, як прикраса для тортів і пирогів, а також для приготування спиртних напоїв.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мигдаль смажений
250 г.
Спеція Кориця мелена
10 г.
Родзинки
170 г.
Мед Літній Мед 750г
50 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
80 г.
Етапи приготування
01
Мигдаль крупно подрібнити в блендері. Відкласти ⅕ частину. Далі покласти до горіхів в блендер родзинки і подрібнити до стану однорідної маси.
02
Потім додати мед, корицю і оливкову олію. Все перемішати і покласти масу на 1 годину в холодильник.
03
Какао просіяти на суху тарілку. Дістати масу, сформувати кульки (розміром з волоський горіх). Обкатати частину кульок в какао, а частину - в горіхах і покласти в холодильник ще на годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів